Име:  Парола: 
Количка за пазаруване
в момента има: 0 артикула

КатегорииСпециално
156 Пръстен "Цветята на Лолита"
156 Пръстен "Цветята на Лолита"
Уникален пръстен с кристали.
Цена:
135.00 лв.

Контакт с нас

Когато направите поръчка в нашия сайт, Вие правите предложение да закупите даден продукт. Ние ще Ви изпратим e-mail, в който ще повтърдим, че сме получили поръчка от Вас.

В момента, в който сме проверили цената и наличността на този продукт, ще Ви се обадим за да потвърдим поръчката, направена от Вас.

В редкия случай, в който се окаже, че продукта не е в наличност, ще бъдете информирани и поръчката няма да бъде осъществена. Ако поръчаната от Вас стока не е налична, ще ви бъде представен избор на други стоки заместители.

 

Плащания и доставка:

Плащанията се извършват с Пощенски паричен превод (заплаща се на куриера). Поръчките ще бъдат доставяни до Вас от куриер на куриерска фирма „СПИДИ“ до два работни дни в зависимост от графика на обслужване на населеното място.

 

Цена на доставката:

- цена от 5.50 лв.

 

Работно време на куриерите:

Понеделник – Петък: 09:00 – 18:00

Събота – от 9:00 до 13:30 ч.
 

/за повече информация относно услугита на СПИДИ кликнете тук /

За цената, времето и срока на доставката ще се свържем допълнително на посочените от Вас координати, с оглед уговорка на оптимално за Вас време от деня, адрес за получаване и цена на куриерската услуга.

Доставката за цялата страна е безплатна в случай, че стойността на поръчката Ви надвишава 100 лв.

Ако доставката е загубена или повредена по време на превозването от куриерската фирма, моля уведомете ни веднага за да може да предприемем необходимите действия. Ние ще Ви предложим същата стока отново, неин заместител или заплатената от Вас сума за този артикул ще Ви бъде върната. Вие ще трябва да дадете информация относно уговорката свързана с доставката. Това включва размера на сумата, която е трябвало да заплатите, времето, в което е трябвало да получите стоката и мястото на което стоката е трябвало да бъде доставена.

 

Гаранция

Всички поръчки направени в Lolita fuerte.com покриват гаранционен срок 3 месеца от датата на покупката.
 

Гаранцията покрива:

  • Изпадане на кристал вследствие на недобро монтиране върху металната част.
  • Явни производствени дефекти.

 

Гаранцията не покрива:

  • Нормалното износване на металната част или кристалите, изразяващи се в драскотини и износване на покритието на метала, както и потъмняване на среброто.
  • Дефекти, причинени от явно небрежно отношение към бижуто или изпускане, наранени кристали и т.н.

 

Отмяна или връщане на поръчката, погрешно изпратена поръчката

В случай на грешно изпратена стока , Вие имате възможността да получите заплатените от Вас пари срещу нашата стока в рамките на 14-дневен срок. При евентуален такъв проблем, всички разходи свързани с доставката на стоката се поемат от нашата фирма. В случай на отмяна на поръчката или връщане на здрава стока (в рамките на 14 дена), сумата по доставката се поема от Вас. Ако повредите стоката или не успеете да я запазите в състоянието, в което сте я получили и искате да я върнете, нейната стойност няма да Ви бъде компенсирана.
 

Ако има някакъв проблем със стоката, която сте получили, моля уведомете ни на телефон 0888 39 78 13 или използвайте формата за контакти.
 

Тези условия бяха променяни за последно на 15.11.2011.

Тези условия важат за текущи поръчки. Условията може да бъдат промени по всяко време от нас. Съветваме Ви да прочитате внимателно условията всеки път, когато правите поръчка.

Интернет страници от 123.bg